SalesOnline Logo

SMG14005 SalesStore Banner Klantwaarde

Tenderwise

tenderwise logoTenderwise helpt bedrijven als het uwe bij het inschrijven op aanbestedingen. We leiden u door de formele regels heen zodat u weer kunt focussen op waar u goed in bent: verkopen. En omdat verkopen op papier nu eenmaal anders is dan een verkoopgesprek, staat Tenderwise u ook strategisch, tactisch en tekstueel bij in de vorm van een begeleiding of training van uw mensen. Een kansrijke inschrijving moet tenslotte niet alleen geaccepteerd worden, maar ook een goed aanbod hebben en overtuigen! Er is altijd een bedrijf dat de aanbesteding gegund krijgt, waarom zou uw bedrijf dat niet zijn?

Aanbestedingen winnen: 'Stop making excuses'

Jessica vd BurgAanbestedingen win je door te doen waar je goed in bent. Inschrijven op aanbestedingen is een vorm van verkoop die niet bij iedereen even populair is.

Het roept associaties op met juridische processen en stapels papierwerk, zelfs als iemand nog nooit een aanbesteding heeft meegemaakt. Verkopers hebben vaak de indruk dat ze geen invloed kunnen uitoefenen op de uitkomst ervan. Niets is minder waar. Tenminste, als je verder kijkt dan de procedures lang zijn

Lees meer: Aanbestedingen winnen: 'Stop making excuses'